Ny organist ansat ved kirkerne

Fra nytår er der kommet en ny mand på orgelbænkene i Rødding, Løvel og Pederstrup. Menighedsrådene har ansat Thomas Boe Mikkelsen til at varetage halvdelen af orgelspillet. Den anden halvdel står Søren Lind fortsat for. Thomas fortæller om sig selv:

Jeg hedder Thomas Boe Mikkelsen, og tiltrådte den 1/1-2020 som organist ved jeres kirker. Jeg søgte stillingen, da jeg synes, det er meningsfyldt at understøtte store og små begivenheder i mine medmenneskers liv gennem musikken. Ved siden af mit hverv som organist, arbejder jeg også som fotograf, men har tidligere primært arbejdet på musikskoler.

Jeg er uddannet pianist fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, og jeg har en bachelor i musik fra Aalborg Universitet. Jeg har dermed et godt kendskab til både den klassiske og rytmiske musik, og jeg vil gerne præsentere jer for et varieret musikalsk indhold – naturligvis med stor respekt for kirkens rum og traditioner.

Siden jeg fik stillingen, har jeg arbejdet med at overføre min kompetencer som pianist til orglet. Det har været en rigtig sjov opgave, som jeg fortsætter med fremover. Jeres orgler har spændende klanglige muligheder, der bidrager fint og værdigt til de kirkelige handlinger. Der er blandt andet en rigtig god fylde i det dybe register, som jeg vil sørge for at udnytte, når det giver mening.

Jeg er gift, og har 2 børn på henholdsvis 8 og 10 år. Jeg er 43 år, og bor i en lille landsby uden for Aars. Jeg er så heldig, at jeg arbejder med mine to store interesser, men derudover følger jeg bl.a. meget med i cykling.

Jeg vil gerne slutte af med at sige tak for den varme og venlige velkomst, som jeg har fået. Jeg glæder mig til det kommende samarbejde i årene fremover.

Thomas Boe Mikkelsen

Del dette: