Kor for børn og unge i Rødding kirke

I det nye år kommer Rødding kirke med et spændende kortilbud til børn og unge. Tre søndage i januar og en hel lørdag i marts. Anders Hjorth Nielsen og Pavlina Salehi står for undrevisningen

Tre søndage i januar
3 søndage i januar måned (5. + 12. + 19. januar) vil menighedsrådet gerne tilbyde alle 8-14 årige et lærerigt korforløb med de fantastiske undervisere fra VocalSpace, Anders Hjorth Nielsen og Pavlina Salehi.
Undervisningen foregår fra kl. 15.00 -16.30 alle 3 dage. Korforløbet er baseret på, at man kommer alle 3 dage, så alle får mest muligt ud af det. Søndag den 19. januar afsluttes dagen med en lille koncert, som alle interesserede er velkomne til at overvære.
Repertoiret vil blive tilpasset i forhold til alder på de tilmeldte og på hvilke sange, der er "in" i starten af 2020.
Vi skal være 10 deltagere for at korforløbet kan gennemføres og der er plads til max. 30 deltagere. Derfor hører vi gerne fra jer, så snart I læser artiklen, så I er sikre på at få plads.

Lørdag den 21. marts
Vi afholder igen i 2020 en korworkshop med Vocalspace for at give alle børn og unge i alderen 8-14 år mulighed for at stifte bekendtskab med korsangenes mange muligheder.
Det at synge sammen med venner og veninder giver en herlig fællesskabsfølelse og får os alle i godt humør. Det har du på denne workshop mulighed for at prøve af, uden at skulle binde dig til et længere forløb.
Vi har arrangeret dette i flere år og fornemmer at nye deltagere lærer en masse på blot en enkelt dag, men oplever også, at deltagere fra tidligere år, kan påtage sig sværere opgaver og derfor også har en klar fornemmelse af, at de lærer nye ting på workshoppen.
Workshoppen afholdes uafhængig af vores korforløb i januar, men selvfølgelig må man gerne benytte sig af begge tilbud.
Korworkshoppen starter kl. 10.00 og slutter med en lille koncert kl. 14.00. Vi kan pt. ikke udtale os om repertoiret, da vi gerne vil fange de nyeste sange i foråret 2020, og Vocal Space er meget opmærksomme på, hvad der rører sig.

Tilmelding
Både de tre sammenhængende kordage i januar og korworkshoppen i marts kræver tilmelding. Der kan være max. 30 deltagere, så tilmeld dig allerede nu. Send en SMS til Mette Haugaard på tlf. 30 94 22 63.

Del dette: