Himmelske Dage på Heden

Fra 30. maj til 2. juni er vi alle sammen inviteret til Danmarks største kirkelige folkefest i Herning – Himmelske Dage på Heden. I løbet af fire dage vil der være et væld af gudstjenester, foredrag, koncerter, workshops og et stort show i Jyske Bank Boxen.
Se mere på www.himmelskedage.dk

Åbningsgudstjeneste på Herning Torv

En stor økumenisk gudstjeneste skyder Himmelske Dage på Heden i gang. Her er alle kirkekor fra stiftet inviteret til at medvirke i et stort kirkekor, som synger for på fællessangen. Alle stiftets menigheder opfordres til at deltage. Biskop Henrik Stubkjær vil være blandt talerne i gudstjenesten.

Fælles buskørsel til Herning

Fra Rødding, Løvel og Pederstrup vil vi gerne være med til at skyde festen i gang. Derfor flytter vi vore lokale gudstjenester Kristi Himmelfartsdag til torvet i Herning. Flere tusinde forventes at deltage i den store åbningsgudstjeneste. Gudstjenesten følges op af Danmarks længste kaffebord, som dækkes i hele gågadens længde.

Hvis du vil undgå at køre selv torsdag den 30 maj, kan du stige på den fælles bus ved Løvel kirke kl. 12.00 eller ved Rødding kirke kl. 12.15.

Tilmelding til buskørsel

Dine informationer:

* = Skal udfyldes

Husk

Du skal angive, om du vil stå på bussen ved Løvel kirke eller ved Rødding kirke.