Tilmelding til konfirmandforberedelse 2020-21

Persondataloven gør det nødvendigt, at alle nu tilmelder sig digitalt til konfirmandforberedelsen.
Tilmeldingen foregår i to etaper. Begge lever op til kravene i Databeskyttelseslovgivningen.
OBS! Du skal gennemføre begge etaper, før tilmeldingen er på plads.

Første etape er fælles for hele Folkekirken.

I første etape indsamles de data, som er nødvendige, for at konfirmationen kan registreres korrekt i kirkebogen. Systemet er åbent for tilmelding fra 1. april til 30. september 2019.
Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre med deres NemId give samtykke til tilmeldingen.

Klik her for at fuldføre første etape

Anden etape er lokal

Anden etape er relevant for dem, der skal følge konfirmandforberedelsen i Rødding og konfirmeres i Rødding, Løvel eller Pederstrup kirke i foråret 2021.

I anden etape indsamles de oplysninger, som er nødvendige for at sikre en nem kommunikation mellem præsten, konfirmanderne og hjemmene.

Anden etape fuldfører du ved at udfylde og sende formularen herunder.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes

Vejledning:

Fornavn, mellemnavn og efternavn:
Skriv konfirmandens fulde navn i de relevante felter.

Mobiltelefon:
Konfirmandens mobilnummer bruges kun til SMS-beskeder i et begrænset omfang.

Jeg er IKKE døbt:
Sæt flueben, hvis du ikke er døbt.

Navn/foto må offentliggøres:
Sæt flueben

• hvis konfirmandens navn må offentliggøres i kirkebladet og de lokale aviser inden festen.
  • hvis konfirmanden må kunne ses på billeder, der vises i kirkebladet og på kirkens hjemmeside og Facebookside.

Hvilken klasse:
Oplys om konfirmanden går i 7A eller 7B på Sødalskolen - eller evt. på en anden skole.