Konfirmation i juni 2020

En del af de konfirmander, der fik deres fest aflyst i foråret, skal konfirmeres i juni.
Lørdag den 20. juni bliver der 4 små konfirmationsgudstjenester i Rødding kirke. I Løvel kirke bliver der to runder søndag den 21. juni. Her er navnene (i alfabetisk orden) på dem, der skal konfirmeres i denne omgang.

Rødding, lørdag den 20. juni

Malthe Tinghøj Mortensen
Tobias Kragh Christensen

Vi er kirken

Konfirmanderne har arbejdet med begrebet kirke.
Dels har de bygget modeller af kirker, som de synes en kirke skal indrettes. Og dels har de undersøgt livet i deres egen lokale kirke. Vi fandt frem til en vigtig pointe: Kirken består ikke kun af døde sten, men først og fremmest af levende mennesker. Især fire områder har været under luppen: Menighedsplejen, menighedsrådet, venskabsmenigheden og fællesspisningerne. I videoen herunder præsenterer konfirmanderne nogle af deres opdagelser.

Konfirmandernes fotokonkurrence

Konfirmanderne blev i torsdags udfordret til at tage et billede med temaet "Min kirke".
Se billederne fra de to hold - og gå ind på kirkens Facebook-side og giv det bedste billede et like!

Billeder fra 7A

Billeder fra 7B

Tidspunkter for konfirmation

Der er altid stor interesse for at kende konfirmationsdatoerne flere år ud i fremtiden. Der er heldigvis et system, som gør det muligt at regne sig frem til tidspunktet for den store dag.

I Rødding og Løvel kirker er der konfirmation sidste søndag i april og første søndag i maj. I lige årstal er der konfirmation i Løvel sidste søndag i april og i Rødding første søndag i maj. I ulige årstal er det modsat.