Vi er kirken

Konfirmanderne har arbejdet med begrebet kirke.
Dels har de bygget modeller af kirker, som de synes en kirke skal indrettes. Og dels har de undersøgt livet i deres egen lokale kirke. Vi fandt frem til en vigtig pointe: Kirken består ikke kun af døde sten, men først og fremmest af levende mennesker. Især fire områder har været under luppen: Menighedsplejen, menighedsrådet, venskabsmenigheden og fællesspisningerne. I videoen herunder præsenterer konfirmanderne nogle af deres opdagelser.

Konfirmandernes fotokonkurrence

Konfirmanderne blev i torsdags udfordret til at tage et billede med temaet "Min kirke".
Se billederne fra de to hold - og gå ind på kirkens Facebook-side og giv det bedste billede et like!

Billeder fra 7A

Billeder fra 7B

Konfirmandernes kalender

23jan kl. 07:45

23jan kl. 07:45
23jan kl. 12:45

Konfirmandforberedelse 7B

23jan kl. 12:45
30jan kl. 07:45

30jan kl. 07:45
30jan kl. 12:45

Konfirmandforberedelse 7B

30jan kl. 12:45
06feb kl. 07:45

Konfirmandforberedelse 7A + 7B

06feb kl. 07:45
20feb kl. 07:45

20feb kl. 07:45
Hent oversigtskalender (pdf)
Hent seddel med praktiske oplysninger

Tidspunkter for konfirmation

Der er altid stor interesse for at kende konfirmationsdatoerne flere år ud i fremtiden. Der er heldigvis et system, som gør det muligt at regne sig frem til tidspunktet for den store dag.

I Rødding og Løvel kirker er der konfirmation sidste søndag i april og første søndag i maj. I lige årstal er der konfirmation i Løvel sidste søndag i april og i Rødding første søndag i maj. I ulige årstal er det modsat.

I Pederstrup kirke er der konfirmation lørdagen før sidste søndag i april. I 2020 afviger vi dog fra reglen, idet der er konfirmation i Pederstrup lørdag den 9. maj 2020.

I foråret 2020 er der altså konfirmation i

• Løvel kirke søndag den 26. april.
  • Rødding søndag den 3. maj
  • Pederstrup Lørdag den 9. maj.