Tilmelding til konfirmandforberedelsen 2019-20

Den nye konfirmandsæson nærmer sig. Hvis du går i 7. klasse og bor i enten Rødding, Løvel eller Pederstrup sogn, kan du tilmelde dig konfirmandforberedelsen, som begynder i september og varer indtil konfirmationen i foråret 2020.

Konfirmander 2018-19

Konfirmanderne har sat billeder på Brorsons salme "Op al den ting, som Gud har gjort".
Det er der kommet disse to fine musikvideoer ud af.
Musikken er venligt stillet til rådighed af sanger Anne Dorte Michelsen.

Konfirmander på PovertyWalk i Århus oktober 2018.

Konfirmandernes kalender

07aug kl. 19:00

Orientering for konfirmandforældre

07aug kl. 19:00

Tidspunkter for konfirmation

Der er altid stor interesse for at kende konfirmationsdatoerne flere år ud i fremtiden. Der er heldigvis et system, som gør det muligt at regne sig frem til tidspunktet for den store dag.

I Rødding og Løvel kirker er der konfirmation sidste søndag i april og første søndag i maj. I lige årstal er der konfirmation i Løvel sidste søndag i april og i Rødding første søndag i maj. I ulige årstal er det modsat.

I Pederstrup kirke er der konfirmation lørdagen før sidste søndag i april.

I foråret 2020 er der altså konfirmation i

• Pederstrup kirke lørdag den 25. april
  • Løvel kirke søndag den 26. april.
  • Rødding søndag den 3. maj