Sådan kunne en kirkegænger i Rødding se ud.

Konfirmanderne i Rødding, Løvel og Pederstrup har arbejdet med et projekt om kirke. Som en del af legen lavede hver konfirmand en kirkegænger. Her er 33 spændende mennesker, som er udsprunget af konfirmandernes fantasi.

Vi er kirken

Konfirmanderne har arbejdet med begrebet kirke.
Dels har de bygget modeller af kirker, som de synes en kirke skal indrettes. Og dels har de undersøgt livet i deres egen lokale kirke. Vi fandt frem til en vigtig pointe: Kirken består ikke kun af døde sten, men først og fremmest af levende mennesker. Især fire områder har været under luppen: Menighedsplejen, menighedsrådet, venskabsmenigheden og fællesspisningerne. I videoen herunder præsenterer konfirmanderne nogle af deres opdagelser.

Konfirmandernes fotokonkurrence

Konfirmanderne blev i torsdags udfordret til at tage et billede med temaet "Min kirke".
Se billederne fra de to hold.

Billeder fra 7A

Billeder fra 7B

Konfirmandernes kalender

03dec kl. 07:45

03dec kl. 07:45
03dec kl. 12:45

03dec kl. 12:45
07jan kl. 07:45

07jan kl. 07:45
07jan kl. 12:45

07jan kl. 12:45
14jan kl. 07:45

14jan kl. 07:45
14jan kl. 12:45

14jan kl. 12:45
Hent oversigtskalender (pdf)

Tidspunkter for konfirmation

Der er altid stor interesse for at kende konfirmationsdatoerne flere år ud i fremtiden. Der er heldigvis et system, som gør det muligt at regne sig frem til tidspunktet for den store dag.

I Rødding og Løvel kirker er der konfirmation sidste søndag i april og første søndag i maj. I lige årstal er der konfirmation i Løvel sidste søndag i april og i Rødding første søndag i maj. I ulige årstal er det modsat.